Suomen Bussihuolto Oy

Olemme korjausalan yritys, jonka toimialaan kuuluvat linja-autojen kolari- ja korroosiovaurioiden korjaukset ja korin muutostyöt, lisävarusteiden asennukset ja maalaus. Myös raidekaluston ja hevoskuljetusautojen korkealaatuinen korjaus ja varustelu ovat osaamistamme.

Linja-autojen ja raidekaluston tuulilasit sekä kaikki ajoneuvolasit ovat erikoisosaamistamme.

Suomen Bussihuolto Oy on perustettu vuonna 1993. Alkuvuonna 2007 tapahtuneen omistajan vaihdoksen myötä yritys monipuolisti palvelujaan uusille osa-alueille. Laajentunut osaamisemme tukee ja vahvistaa aiempaa osaamista.

Yrityksen hallinnosta vastaa Tero Savolainen. Maaliskuussa 2010 tapahtuneiden yrityksen sisäisten omistajuusjärjestelyiden jälkeen hän on yksin Suomen Bussihuolto Oy:stä vastaava omistajayrittäjä.

Toimialaamme kuuluvat myös lentokenttien maakaluston ja kunnossapitokaluston huolto- ja korjaus.

Erityinen vahvuutemme on työntekijöidemme ammattitaito, mikä näkyy työn laadussa, nopeudessa ja palvelussa. Toimimme joustavasti asiakkaan toiveiden mukaisesti. Meillä on vahva verkosto koneenkorjaus- ja metallialan yrityksiin, joten olemme hyviä ongelmanratkaisijoita useisiin korjaustehtäviin.

Korjaamomme sijaitsee Karkkilassa noin tunnin ajomatka päässä Helsingistä. Suoritamme tarvittaessa ajoneuvojen ja kaluston siirrot tilaajan ja korjaamomme välillä.

OLETTE TERVETULLEITA TUTUSTUMAAN MEIHIN JA TOIMINTAAMME!

Yhteystiedot

Yrittäjäntie 47
03600 KARKKILA

Myynti ja korjaamon työnjohto
Marko Mikkola 040 - 4844 827 - sähköposti
Tapio Leppäaho 040 4844 812 - sähköposti

Myynti ja laskutus
Robi Sinha 040 - 5522 808 - sähköposti

Hallinto
Tero Savolainen sähköposti

TYÖTILAUS / TARJOUSPYYNTÖ